Overig

Ada's overige zaken voor inspiratie en motivatie. Ik wil u graag mee laten genieten van leuke bijeenkomsten, interessante en/of opmerkelijke uitspraken, workshops, kortom alles waarvan u energie kunt krijgen.

"Als het tij keert, verzet men de bakens"

Op 19 mei  ben ik naar een workshop geweest met als gastspreker Guido Thys. Kern van het verhaal is dat er eigenlijk bedroevend weinig aandacht is voor de behoefte van de klant, ongeacht in welke branche je zit. Een leerzame en humoristische avond gehad. Wil je meegenieten, kijk hier voor meer informatie.

Motivatie

Op 28 oktober ben ik naar de Management Workshop "Motivatie" door Roel van de Wiele geweest. De subtitel is "het inwendige vuur doen oplaaien". Het was een vermakelijke maar vooral leerzame ervaring. Lees zelf maar!

"Samen" samenwerken

Op 2 juni ben ik naar de Management Workshop in Dordrecht geweest. Roel van der Wiele heeft ons uitstekend vermaakt met zijn leerzame en inspirerend betoog over de verschillen tussen mannen en vrouwen. Het belangrijkste was: hoe kun je deze kennis gebruiken om te komen tot een optimale samenwerking tussen mannen en vrouwen. Dit geldt zowel in privé als in zakelijke omstandigheden. Voor een impressie van de avond klik hier.

Out of the box denken

Jaap Bron heeft op 4 maart tijdens een managementworkshop een buitengewoon inspirerende voordracht gegeven over dit onderwerp. Als je meer informatie wilt, klik hier.

De nationale vitaliteits pas

Ik heb me recent aangesloten bij "De nationale vitaliteitspas". Het concept van deze organisatie spreekt mij enorm aan. Het totaalconcept om diensten op het gebied van gezondheid en vitaliteit te bundelen is de basis voor het leefstijlconcept "de nationale vitaliteitspas". Klik hier voor meer informatie. "De pas met een missie" is een echte aanrader voor iedereen die een vitale leefstijl nastreeft. Voor de diensten van ACB coaching voor vitaliteitscoaching klik hier.