Trainen voor de eerste mijlpaal

De wintersport eindigde iets voortijdig met een verrekte binnenknieband en ik moest rust houden (althans met de benen). Tsja, dan valt er qua fietsen niet zoveel te doen. Ik was als een kind zo blij toen ik voor het eerst weer voorzichtig buiten kon fietsen. Afgelopen zondag tussen de buien door lekker 50 km gefietst. Niets bijzonders maar ik heb ervan genoten. Ik heb nog een lange weg te gaan. De 11steden fietstocht is 28 mei en dan moet ik echt 240 km fietsen.

Dit is dan een goede basis om daarna de specifieke klimtraining te starten.

Zondag ook de nieuwe kleding gepast; ziet er erg mooi uit. Ik kijk er al naar uit om daarin de fietsen. ACB Coaching is dit jaar ook één van de shirtsponsors van de Ven2Cops. Geeft extra moraal om flink te trainen.

Als je me wilt sponsoren dat kan door geld over te maken op rekeningnummer 676.200.486 t.n.v. Politie Zuid Holland Zuid o.v.v. Ven2Cops/Ada.