Het is opnieuw gelukt!

Op 7 september vertrokken fietsers, wandelaars en hardlopers vanuit Malaucène naar de top van de Mont Ventoux. Een steile klim van 1568 meter ligt voor je, sommigen weten al dat ze 2, 3 of zelfs 4 keer omhoog gaan fietsen. Mijn limiet ligt die dag bij 1x en een beetje. 2000 hoogtemeters overbruggen is mijn doel en dat lukt. Ik ben blij en tevreden. Het gaat goed en ik besluit dezelfde dag nog om volgend jaar 13 september 2013 2 keer omhoog te fietsen.

Los van mijn persoonlijke ambities is het bedrag wat we ophalen voor onderzoek naar kanker uiteraard veel belangrijker. Ik ben trots dat ik deel uit kan maken van het team van de politie (www.ven2cops.nl) en dat we nu al op 88.000 Euro zitten. De hele organisatie zit samen met de toegezegde gelden op 505.000 Euro.

De teller loopt nog door tot eind november/begin december; ik ben erg benieuwd waar we op uit gaan komen.

De organisatie van het evenement is erg goed. Châpeau voor alle vrijwilligers die dit mogelijk maken. Wellicht ten overvloede maar ik meld nog maar een keer dat Ven2-4Cancer een strict anti-strijkstok beleid hanteert. Niemand wordt betaald en alles gaat rechtstreeks naar het onderzoek naar kanker.