De vrouw achter ACB Coaching

“Zelfachting is de levensader voor presteren op het werk”

websitefoto sAda uit de Bosch (1953) heeft een groot deel van haar werkzame leven doorgebracht in commerciële functies in het bedrijfsleven. Veelal bij multinationals en met veel internationale contacten.
Begin 2000 heeft zij een overstap gemaakt naar de wereld van het hoger onderwijs en van 2002 tot medio 2013 werkte zij bij INHolland Academy (onderdeel van Hogeschool INHolland).
De werkervaring in verschillende bedrijfsculturen en de vele reorganisaties en veranderprocessen die zij zelf heeft meegemaakt kunnen van meerwaarde zijn voor haar klanten.

Midden 2008 heeft Ada de beroepsopleiding tot coach met succes afgerond (bij de Academie voor Coaching in Rotterdam) en heeft zij deels van haar passie haar werk kunnen maken: het coachen. Ada heeft vervolgens bij de NHA de opleiding tot lifecoach afgerond en heeft de basismodule psychologie aan de Open Universiteit gedaan. In december 2013 heeft Ada haar "Certificate of Proficiency in English" gehaald en kan ze ook coaching sessies doen met Engelstalige klanten.

Ada is een enthousiast (duur)sporter die graag fietst, wandelt, skiet en op de sportschool helemaal “los” kan gaan op de spinningfiets.
Zij ziet een duidelijke relatie tussen lichamelijke en geestelijke fitheid. De bekende stelling “een gezonde geest in een gezond lichaam” onderschrijft zij van harte.

Ada vindt het belangrijk dat de gecoachte zijn eigen antwoorden ontdekt en zij richt zich dus op het ontwikkelen van de (latent) aanwezige competenties en kwaliteiten van mensen.
Voor haar is coaching een effectieve manier om het probleemoplossend vermogen van mensen te vergroten en prestaties te verbeteren. Haar aanpak is praktijkgericht en zij kan goed luisteren.

Een tevreden klant: “Dat je heel concreet werkt. Vooral daardoor is mijn beroepsperspectief veel ruimer geworden. En dat je mij leert om gebeurtenissen anders te bekijken. Dat relativeert de boel en dat maakt mijn hoofd en hart ruimer.”